Vastgoedbelegger Annexum genomineerd voor Cashcow Award 2018

Nominatie Annexum voor Cashcow Awards 2018

De genomineerden voor de Cashcow Award 2018, een initiatief van Cash magazine, zijn bekend. Particuliere beleggers hebben onlangs hun stem uitgebracht en Annexum is één van de kanshebbers op deze prijs in de categorie ‘Beste aanbieder van beleggingsproducten in Vastgoed’. De winnaars worden bekend gemaakt op 9 november a.s. tijdens de BeleggersFair.

Nominatie

Uit een lijst met vele bedrijven kozen particuliere beleggers, lezers van Cash en leden van beleggersclub Bull Up, welke financials in 8 verschillende categorieën een award waardig zijn. Per categorie zijn er uiteindelijk vijf genomineerden overgebleven die in aanmerking komen voor de Cashcow Award.

Huib Boissevain, CEO Annexum: “De erkenning van beleggers op onze vastgoedbeleggingsproducten is iets om trots op te zijn. Het is dan ook geweldig nieuws wederom genomineerd te zijn voor de Cashcow Award.”

Tot 2 november (12.00 uur) kan gestemd worden op de genomineerden via www.cashcowawards.nl.

Cashcow Award

De uitreiking van de Cashow Awards vindt plaats tijdens de BeleggersFair op 9 november a.s. in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Naar verwachting zijn 3.000 bezoekers getuige van de uitreiking van deze awards door dagvoorzitter Charles Groenhuijsen en Eddy Schekman (hoofdredacteur Cash).

Annexum won al eerder een Cashcow Award. In 2017 nam Boissevain de award in ontvangst, ook in de categorie ‘Beste aanbieder van beleggingsproducten in Vastgoed’.

Gerelateerde artikelen