Publicaties | Supermarkten

Beleggen in winkelvastgoed luistert nauw. Winkelketens zijn niet allemaal even goed in staat zich aan te passen aan een veranderend retaillandschap. Des te belangrijker wordt het om, bij investeren in winkelvastgoed, goed te kijken naar locatie, solide huurders, huurcontracten en risicoprofiel. Beleggen in supermarktvastgoed is van een andere orde.

Supermarktomzetten stijgen al jaren en hebben een stevige positie bij het voorzien in levensbehoeften. Daarnaast bieden supermarkten steeds meer een beleving, het is niet alleen meer de plek waar men boodschappen doet. Supermarkten zijn over het algemeen grotere, solvabele partijen, die zeer vast aan hun panden en locaties zijn gebonden. Het verkrijgen en behouden van vestigingsplaatsen is cruciaal in de marktstrategie van supermarkten. Annexum heeft veel expertise met en een groot netwerk in supermarktvastgoed.

Meer weten over winkel- en supermarktvastgoed? Download hieronder de publicaties van Annexum.

Annexum | Rob Hanemaaijer | Relatiemanager
Rob Hanemaaijer
Annexum | Evelyn van Straaten | Relatiemanager
Evelyn van Straaten

Vragen over beleggen of over de fondsen van Annexum?

Wilt u meer weten over beleggen, over onze fondsen of misschien over uw huidige portefeuille? Met ons persoonlijk kennis maken kan natuurlijk ook. Onze relatiemanagers staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar via 020 – 572 01 01 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Maak eens vrijblijvend een afspraak!