Het laatste coronanieuws

Impact corona op beleggen in vastgoed

De ontwikkelingen sinds de uitbraak van het coronavirus COVID-19 in maart 2020 volgen elkaar snel op. De sociale en economische impact is groot. En het raakt ook de vastgoedsector. Op deze pagina houden we u op de hoogte van het nieuws en ontwikkelingen in de segmenten waarin Annexum als vastgoedbelegger en -beheerder actief is.

In het nieuws: effecten corona op vastgoed

Klik op een van de onderstaande iconen en ga direct naar het desbetreffende nieuws

Icoon winkelwagen in supermarkt
Bekijk het nieuws over de supermarkt
Icoon kantoren
Lees meer nieuws over kantoren
Icoon woning met tuin
Bekijk het nieuws over de woningmarkt
Icoon shoppen/winkelen
Lees meer nieuws over de retailsector
Icoon vastgoed
Bekijk het actuele nieuws over vastgoed

Impact op huurders | Interview met Ralf Markwat

FHC Formulebeheer met cafetariaconcept Family

Begin februari merkte Ralph Markwat van FHC Formulebeheer met cafetariaconcepten ‘Family’ en ‘Foodmaster’, dat de Chinese franchisenemers binnen zijn bedrijf zich roerden. Het coronavirus had in Azië al hard om zich heen geslagen. Sinds 15 maart staat de wereld op z’n kop. “Het zijn interessante tijden, met hopelijk zo min mogelijk persoonlijk en zakelijk leed.” Lees in dit interview hoe Ralph Markwat, een huurder van vastgoed van Annexum, met zijn bedrijf corona trotseert.

Lees het interview

Impact op huurders | Interview met Priscilla Bouw

Lunchroom Brownies&DownieS in Lelystad

Het coronavirus raakt veel ondernemers hard. Zo ook Brownies&downieS in Lelystad, een uniek horecaconcept waar mensen werken met een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. “Tot 15 maart ging het goed met onze lunchroom in het winkelcentrum van Lelystad. Ik had een prima maandelijkse omzet waar ik mijn medewerkers en vaste lasten van kon betalen,” vertelt franchiseneemster ​​​Priscilla Bouw, een van de huurders van Annexum. “We moeten er nu samen uit komen.”

Bekijk het interview
Evelyn van Straaten

Vragen over beleggen of over onze vastgoedfondsen?

Wij werken in beperkte bezetting vanuit het WTC Amsterdam, in een aangepast en coronaproof kantoor. Hiervoor volgen we de richtlijnen van de rijksoverheid en het RIVM en geven elkaar 1,5 meter ruimte. Vanzelfsprekend zorgen we voor een goede bereikbaarheid, telefonisch en per e-mail.

Heeft u vragen over vastgoedbeleggen of de impact van corona op onze vastgoedportefeuille? Neem gerust eens contact op, we vertellen u graag meer.

Impact corona op de vastgoedsector

Impact corona op de supermarkt

Impact corona op kantoren

Impact corona op de woningmarkt

Impact corona op retail

Annexum Nieuwsbrief Vastgoed en Beleggen

Mis niets en blijf op de hoogte!

Wilt u als eerste het nieuws over vastgoedbeleggen, emissies en ontwikkelingen bij Annexum ontvangen? Of wilt u weten welke events wij regelmatig organiseren? Via #coronanieuws volgt u dit nieuws op onze social media. En meld u aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte!

  • Annexum houdt hierbij rekening met uw privacy