Annexum rondt emissie Super Winkel Fonds in recordtempo af

Super Winkel Fonds | Dirk van den Broek | Deventer, Broederenplein

Super Winkel Fonds | Dirk van den Broek | Deventer, Broederenplein

Annexum heeft in vijf dagen tijd vijf miljoen euro opgehaald bij particuliere beleggers. Op 12 september startte een nieuwe emissie voor het Super Winkel Fonds. Beleggers konden, met een minimum inleg van circa € 10.000, toetreden tot één van de grootste niet-beursgenoteerde supermarktfondsen van Nederland. Vijf dagen later is de emissie volledig volgeschreven. Annexum gebruikt de opbrengst om de portefeuille verder uit te breiden en te optimaliseren.

Super Winkel Fonds

De portefeuille van het in 2008 opgerichte Super Winkel Fonds bevat onder andere 36 supermarkten verspreid over 33 objecten in Nederland. Met de komst van vier nieuwe huurders in de eerste week van september is nu vrijwel het gehele vastgoedfonds verhuurd.

Supermarkten en beleggen in vastgoed in trek

Huib Boissevain, oprichter en CEO van Annexum, is blij verrast met de grote belangstelling: “We hebben de afgelopen jaren stevige rendementen laten zien en juist in deze tijd bewijzen supermarkten dat ze onmisbaar zijn in onze voedselvoorziening. Maar dat we zo snel vol zouden zitten is ook voor ons een verrassing. Vanwege de grote belangstelling gaan we later in het jaar opnieuw emitteren. Geïnteresseerden kunnen nu al vrijblijvend certificaten reserveren.”


Gerelateerde artikelen