EMTÉ in Oosterhout nu een COOP supermarkt

EMTÉ aan de Markkant in Oosterhout wordt een COOP Supermarkt

Oosterhout heeft sinds maandag 1 oktober een COOP. De voormalige EMTÉ-supermarkt is verbouwd en voorzien van een nieuwe stijl.

Overname EMTÉ-supermarkten

Eerder dit jaar kondigde het consortium van Jumbo en COOP aan dat een akkoord was bereikt met eigenaar Sligro Food Group over de voorgenomen aankoop van EMTÉ en is de verdeling van de EMTÉ-supermarkten afgestemd: Jumbo krijgt 79 winkels en 51 winkels worden COOP. De supermarkt in Oosterhout is één van de voormalige EMTÉ-supermarkten die is overgenomen en recentelijk is getransformeerd naar de nieuwe winkelformule COOP.

COOP Oosterhout

De omgebouwde en vernieuwde supermarkt kent een servicebalie met PostNL-pakketpunt, verkoopt medicijnen en heeft zelfscankassa’s. De winkel is alle dagen in de week open van 8.00 tot 20.00 uur, op zondag van 11.00 tot 18.00 uur. De opening vond op feestelijke wijze plaats met een hapje en een drankje.

Over COOP Supermarkten

COOP is een resultaatgerichte, herkenbare, zelfstandige coöperatie die, bewust van haar maatschappelijke positie, een optimaal pakket van levensmiddelen en gerelateerde producten/diensten levert aan consumenten- en ondernemersleden. COOP is groot geworden door samen te werken. Dat doen zij voor en met haar klanten, want: samen maak je ’t verschil. COOP heeft landelijk 277 supermarkten, waarvan 132 filialen en 145 winkels gerund door zelfstandig ondernemers. In 2017 behaalde COOP een consumentenomzet van € 1.177 miljoen.

De nieuwe COOP aan de Marktkant in Oosterhout is één van de vastgoedobjecten in het Supermarkt Fonds Nederland van Annexum.

 

Bron: BN de Stem | Oosterhout Nieuws

Gerelateerde artikelen