PLUS Pernis uit Super Winkel Fonds breidt uit

Over een paar maanden opent in Pernis een totaal vernieuwde PLUS-winkel. Na vier jaar is de verbouwing een feit en wordt de supermarkt uitgebreid van 1.180 m2 naar 1.290 m2. Franchiser Dick Noordzij had eind januari de eer de eerste paal in de grond te slaan.

Meer ruimte

De PLUS-supermarkt aan de G.A. Soetemanweg in Pernis is uit zijn jasje gegroeid. Om actueel te blijven, kwamen eigenaars Dick en Ellen Noordzij ruimte te kort. De achter het pand gelegen garageboxen werden gesloopt en vervangen door een aanbouw van zo’n 110 m2. Ook krijgt de supermarkt een opknapbeurt, van binnen en van buiten, met plaats voor moderne meubels voor brood, delicatessen en groenten & fruit, diepere schappen voor meer producten en er komt een nieuwe vloer.

Bridge Vastgoed treedt in opdracht van beheerder Annexum op als procesbegeleider van de gehele ontwikkeling. Bouwbedrijf Van de Fliert uit Barneveld is aangesteld als aannemer met BBTH uit Oostzaan als bouwkundig adviesbureau. Op 23 januari jl. ging de bouw van start met het slaan van de eerste paal.

Super Winkel Fonds

De PLUS-supermarkt in Pernis is onderdeel van het Super Winkel Fonds van vastgoedbelegger Annexum. Het Super Winkel Fonds heeft een historie vanaf 2008 en is één van de grootste supermarktfondsen toegankelijk voor de particuliere belegger.

PLUS is een bekende supermarktketen met 260 supermarkten en een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt.


Gerelateerde artikelen