Vermogen opbouwen voor later? Investeer in vastgoed

Huib Boissevain op het Beleggingsinstituut Event

Leren beleggen? Of een betere belegger worden? Handelen op de beurs of investeren in vastgoed, welke keuze past het best? Voor 100 trouwe relaties organiseerde het Beleggingsinstituut op 22 maart jl. een relatie-event op Beursplein 5 in Amsterdam. Huib Boissevain van Annexum was een van de sprekers en deelde zijn visie op beleggen in (supermarkt)vastgoed.

Op het programma

Tijdens het beleggersevenement gaven acht sprekers acte de présence, die vanuit verschillende invalshoeken uiteenlopende onderwerpen presenteerden. Van grondstoffen tot vastgoed. Van het gedrag van de mens tot de werking van het centrale bankenstelsel. André Brouwers, oprichter van het Beleggingsinstituut trad op als moderator van de dag.

De sprekers

Politicoloog Sander Boon trapte het Beleggingsinstituut Event af met een complexe presentatie over de werking van de centrale banken gevolgd door René van Vlerken, Head of Listing Euronext Amsterdam. Zijn presentatie belichtte de geschiedenis en toekomstplannen van Euronext. Aansluitend presenteerde Jos van Trier over het arbitragefonds TRZ Funds en de (stabiele) rendementen die met dit fonds zijn behaald.

Na de lunch verzorgde Annexum’s CEO Huib Boissevain een presentatie over beleggen in vastgoed, met aandacht voor de beleggingsniche: de supermarkt. In samenwerking met André Brouwers gaf Lynx uitleg over actuele optiestrategieën en hun platform, en presenteerde cursist aan het Beleggingsinstituut Marco Haakmeester over grondstoffen en de ontwikkelingen op de kopermarkt.

Lex Tabak, Mindset Coach bij het Beleggingsinstituut, stond stil bij het gedrag van de mens en de werking van het brein tijdens het handelen op de beurs. Taco de Groot, CEO bij Vastned sloot het programma af met een presentatie over beleggen in (winkel)vastgoed.

De organisatoren kijken terug op een geslaagde eerste editie van het Beleggingsinstituut Event voor de startende en gevorderde belegger.


Gerelateerde artikelen