Annexum koopt appartementencomplex in Waalre

Open Woningfonds | Waalre, Eindhovenseweg 24

Annexum heeft een appartementencomplex toegevoegd aan de portefeuille van het Open Woningfonds. Het betreft een in 2020 gebouwd woonobject van circa 573 m² met vier woonstudio’s en zeven appartementen aan de Eindhovenseweg 24 in Waalre.

De elf appartementen variëren in grootte van 42 m² tot 62 m² met een huur variërend € 825 – € 1.075 per maand. Het betreft een duurzaam complex voorzien van zonnepanelen. Het energielabel van de appartementen is A, A+ of A++. Daarnaast beschikt elk appartement over een eigen inpandig balkon (loggia), vloerverwarming en hoogwaardige afwerking. Ook beschikt het complex over een gezamenlijke picknickruimte, een achtergelegen parkeerterrein en zes garageboxen.

Het appartementencomplex bevindt zich in het centrum van Waalre in Noord-Brabant, zes kilometer verwijderd van het centrum van designhoofdstad Eindhoven. In de directe omgeving bevindt zich een winkelcentrum met diverse voorzieningen.

Annexum is bijgestaan door technisch adviseur PVM, juridisch en fiscaal adviseur Van Doorne en aankoopmakelaar MOOT Real Estate. Verkoper is Perrée & Partners Capital B.V.


Gerelateerde artikelen