Ca. 16.750 m² kantoor-/bedrijfs- en praktijkruimte verkocht door Annexum

Vastgoed Fundament Fonds | Amersfoort, Databankweg

Vastgoed Fundament Fonds | Amersfoort, Databankweg

Annexum heeft vastgoed aan de Albert Plesmanweg in Rotterdam, de Databankweg in Amersfoort en de Verheeskade in Den Haag verkocht. De objecten zijn onderdeel van twee gemengde fondsen en een zorgfonds van Annexum. In totaal gaat het om een omvang van ca.16.750 m².

Albert Plesmanweg Rotterdam

Het pand aan de Albert Plesmanweg 53-55 in Rotterdam betreft  bedrijfsruimte/logistiek van ca. 4.800 m² en kantoorruimte van ca. 1.520 m². De koper is Strategic Industrial Real Estate (SIRE) een JV van Arrow Capital Partners, een vastgoed beheer- en ontwikkelingsbedrijf dat onder meer in vastgoed belegt in Azië en Europa. Arrow Capital Partners zal het pand in de huidige vorm door exploiteren.

Databankweg Amersfoort

Het gebouw aan de Databankweg 20-22 in Amersfoort betreft een mix van kantoorruimte en bedrijfsruimte van in totaal ca. 9.050 m². De koper is een particuliere belegger uit Naarden met een omvangrijke vastgoedportefeuille. De nieuwe eigenaar zal dit pand blijven exploiteren in huidige vorm.

Verheeskade Den Haag

De verkoop van de Verheeskade 509 in Den Haag betreft een gezondheidscentrum van in totaal ca. 1.352 m². De koper is Cortese Health Care V B.V., een vastgoedbelegger die belegt in duurzame en langdurig verhuurde objecten, onder andere zorgvastgoed.


Gerelateerde artikelen