Vastgoed Solide Maatschappij BV

16 bedrijfs- en kantoorpanden in (noord)oost Nederland

Informatie over Vastgoed Solide Maatschappij BV

Annexum is in 2010 benaderd door diverse toezichthouders om het bestuur en beheer over te nemen van Vastgoed Solide Maatschappij BV (VSM). In april 2011 heeft Annexum gehoor gegeven aan dit verzoek en heeft zij het beheer van VSM op zich genomen.

Annexum heeft sindsdien beoogd de onroerend goed portefeuille van VSM in alle rust te beheren en getracht het verlies voor de obligatiehouders zo veel mogelijk te beperken. Inmiddels is de gehele vastgoedportefeuille verkocht en overgedragen. Het fonds wordt nu verder afgewikkeld.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag met betrekking tot de Vastgoed Solide Maatschappij, dan vindt u wellicht het antwoord daarop in de FAQ’s van dit beleggingsfonds.

Naar de FAQ's

Documenten

De op deze pagina elektronisch ter beschikking gestelde documenten zijn tevens in hard copy beschikbaar. Op verzoek zullen deze documenten kosteloos worden toegezonden. 

Risico's

Het is raadzaam om de kansen en risico’s bij beleggen zorgvuldig af te wegen

Het beleggen in onroerend goed, waaronder dit fonds, brengt risico’s met zich mee zoals bijvoorbeeld het verhuur- en leegstandsrisico-, renterisico en financieringsrisico. Beleggers dienen zich te realiseren dat er een mogelijkheid is dat zij minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Vastgoed Solide Maatschappij BV (VSM) in het nieuws

Evelyn van Straaten

Vragen over beleggen of over de fondsen van Annexum?

Wilt u meer weten over beleggen, over onze fondsen of misschien over uw huidige portefeuille? Met ons persoonlijk kennis maken kan natuurlijk ook. Onze relatiemanagers staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar via 020 – 572 01 01 op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Maak eens vrijblijvend een afspraak!

Annexum Nieuwsbrief Vastgoed en Beleggen

Mis niets! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook elke maand het vastgoednieuws uit de markt en onze kijk op vastgoed en beleggen ontvangen? En als eerste het nieuws over onze emissies? Meer dan 10.000 beleggers, van beginner tot gevorderd, ontvangen maandelijks onze nieuwsbrief. Wij houden ook u graag op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief Annexum

Het laatste vastgoed- en beleggingsnieuws ontvangen?

  • Annexum houdt hierbij rekening met uw privacy
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.